New way appartementen

De bestaande winkel op nummer 18 maakt plaats voor nieuwbouw met wederom een commerciële ruimte op de begane grond met daarboven vijf luxe appartementen. Vier ruime driekamerappartementen op de eerste en tweede woonlaag en een luxe penthouse op de bovenste verdieping. De begane grond van het gebouw is gereserveerd voor winkelruimte. De entree naar de woningen bevindt zich aan de achterzijde aan het rustige, verkeersluwe Kerkpad Noordzijde. Hier is de toegang naar het trappenhuis met lift en de bergingen. Er komen aan de achterzijde zeven privé parkeerplaatsen voor de bewoners.

De appartementen hebben allemaal twee slaapkamers, een inpandige berging, een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche , wastafelmeubel, handdoekenradiator en ligibad. Het gehele appartment is voorzien van vloerverwarming. De keuken wordt subtiel gescheiden van de woonkamer door middel van een kookeiland en bevat diverse inbouwapparatuur. De woningen op de eerste en tweede verdieping hebben nagenoeg dezelfde indeling en zijn 92 en 96 m2 groot en hebben een tweede berging van 5-6m2 . Het penthouse op de derde verdieping is 162 m2 groot, heeft twee badkamers en een separaat toilet en een woningbreed terras van 41 m2 aan de voorzijde

Plattegronden

Prijslijst

WoningWoonopp.PrijsBeschikbaarheid
Appartement 2 97 m² € 475.000,- Beschikbaar
Appartement 3 92 m² € 470.000,- Beschikbaar
Appartement 4 97 m² € 445.000,- Beschikbaar
Appartement 5 92 m² € 440.000,- Beschikbaar
Appartement 6 162 m² € 765.000,- Beschikbaar

Keuken

Ieder mens is uniek. De één kookt dagelijks een vijfsterren maaltijd, de ander eet liever buiten de deur. Daarom is de keuken niet meegenomen in het ontwerp en bevat dus ook geen stelpost. Uw droomkeuken kunt u helemaal zelf samenstellen bij een leverancier naar keuze. Denk er wel aan om tijdig de technische tekening aan te leveren zodat de aansluitpunten op de juiste plek zitten.

Sanitair

De woningen worden afgeleverd met luxe badkamers voorzien van fraaie tegels en mooi sanitair. De badkamers beschikken over een inloopdouche, een toilet, een grote wastafel met spiegel en een designradiator Het penthouse beschikt zelfs over twee badkamers.